2020’nin İlk Güreş Heyecanı

Her yıl olduğu gibi 2020’de de deve güreşlerinin ilk noktası olan İncirliova’da sezonun en iddialı develerinin kıyasıya mücadelesi yaşandı. İncirliova Belediyesi tarafından 34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali renkli ve güzel..

2020’nin İlk Güreş Heyecanı
Yayınlanma: Güncelleme: 86 views

Her yıl olduğu gibi 2020’de de deve güreşlerinin ilk noktası olan İncirliova’da sezonun en iddialı develerinin kıyasıya mücadelesi yaşandı. İncirliova Belediyesi tarafından 34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali renkli ve güzel görüntülere sahip oldu. 100 çift devenin güreştiği İncirliova Arenası’nda Ege, Akdeniz ve Marmara’nın en ünlü develeri sahne aldı.

Yoğun bir kalabalığın ilgi gösterdiği 34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gibi isimler katıldı.

Yılların Geleneği Bozulmadı

Ülkemizde deve güreşlerinin yapılmasına başlanmasıyla adını duyuran İncirliova’da yine en büyük ve görkemli festival gerçekleştirildi. Ayrıca bu sene Fas, Fransa, İtalya, Almanya, Cezayir, İspanya ve Kanarya Adaları gibi ülkelerden de izleyiciler katılım gösterdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.