Celbek: İncirliova’nın sorunları dururken, Söke’de ne işin var

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Söke’de seçim çalışmalarına katılarak Kılıçdaroğlu’na destek isteyen Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı eleştirerek, “İncirliova ve Mahallerinin o kadar çözülmesi gereken sorunu varken, Söke’de siyaset..

Celbek: İncirliova’nın sorunları dururken, Söke’de ne işin var
Yayınlanma: Güncelleme: 139 views

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Söke’de seçim çalışmalarına katılarak Kılıçdaroğlu’na destek isteyen Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı eleştirerek, “İncirliova ve Mahallerinin o kadar çözülmesi gereken sorunu varken, Söke’de siyaset yapmanız ne kadar doğru. İncirliova halkının taktirine bırakıyorum” dedi.

Celbek: İncirliova’nın sorunları dururken, Söke’de ne işin var

İncirliova’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Millet İttifakı için Söke’de seçim çalışmalarına katılarak 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Aydınlık bir Türkiye için yer ve zaman fark etmeksizin sahadayız. Söke Bağarası mahallemizde Söke Belediye Başkan Vekilimiz Veli Devrim Yerli, CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörümüz Fatih Akkentli, Belediye Meclis Üyelerimiz Saime Cantürk, Mehmet Ali Ceylan ve parti yöneticilerimiz ile Bağarası Pazarını ve esnafları ziyaret ederek, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedik. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen her bir oy adalet, eşitlik, özgürlük, umut demek.  Haydi, kazanalım” ifadelerini kullandı.

Celbek: İncirliova’nın sorunları dururken, Söke’de ne işin var

“İNCİRLİOVA HALKININ TAKTİRİNE BIRAKIYORUM”

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ise, kendi ilçesini bırakan Aytekin Kaya’nın Söke’de seçim çalışmalarına katılmasını eleştirerek, “İncirliova ve Mahallerinin o kadar çözülmesi gereken sorunu varken, Söke’de siyaset yapmanız ne kadar doğru. İncirliova halkının taktirine bırakıyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.