SGR Perde’den Alışveriş Yapana Pamukkale Tatili Hediye!

İncirliova’da bir ilk. SGR yaptığı kampanya ile hem bir ilki hemde müşterileri için hayal olan bir şeyi gerçekleştiriyor. Yeni evlenecek olanlara balayı tatili bedavaya geliyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile..

SGR Perde’den Alışveriş Yapana Pamukkale Tatili Hediye!
Yayınlanma: Güncelleme: 258 views

İncirliova’da bir ilk. SGR yaptığı kampanya ile hem bir ilki hemde müşterileri için hayal olan bir şeyi gerçekleştiriyor. Yeni evlenecek olanlara balayı tatili bedavaya geliyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile İncirliova’daki perde piyasasında adından söz ettiren SGR Perde, son kampanyası ile Pamukkale tatili hediye ediyor.

Tam daire perde alımlarında veya 3.000 TL ve üstü alışveriş yapan müşterilerini Pamukkale’ye gönderen SGR Perde, 3 günlük hayal gibi tatil imkanı sunuyor.

Yaptığınız alışveriş sonrasında gideceğiniz tatilin tüm masraflarını karşılayan SGR Perde’deki bu kampanyayı kaçırmayın. Doğa içinde ve kaplıcalar cennetindeki otelde tatil sizleri bekliyor.

SGR Perde

Adres: Cumhuriyet Mh. Şirinevler Cd. No:33/1 (Bim Market yanı) İncirliova

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.