İncirliova’da Balık Restoran’ı hep birlikte açtılar

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediyesi Kültür Park içerisinde Belediyeye ait Balık Restoran’ı milletvekilleri ve kaymakamında katılımı ile hep birlikte kurdelesini keserek hizmete açtı. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Bundan sonra balık yemeğe..

İncirliova’da Balık Restoran’ı hep birlikte açtılar
Yayınlanma: Güncelleme: 612 views

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediyesi Kültür Park içerisinde Belediyeye ait Balık Restoran’ı milletvekilleri ve kaymakamında katılımı ile hep birlikte kurdelesini keserek hizmete açtı. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Bundan sonra balık yemeğe Didim veya Kuşadası’na gitmeye gerek kalmayacak. Balık İncirliova’da yenecek” dedi.

İncirliova’da Balık Restoran’ı hep birlikte açtılar

İncirliova Belediyesi Kültür Park’ta yapımı tamamlanan Balık Restoran törenle hizmete açıldı. Açılışa, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Başkurt, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, STK temsilcileri, mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi protokol ve davetlilere balık ekmek ikram edildi.

İncirliova’da Balık Restoran’ı hep birlikte açtılar

“BALIK YEMEĞE İNCİRLİOVA’YA GELECEKSİNİZ”

Belediye Başkanı Aytekin Kaya yaptığı konuşmasında, “Seçildikten sonra güzel şeyler yaptık. Arkasından pandemiye takıldık 2 yıl hiçbir şey yapamadık. Ardından büyük bir deprem yaşadık yine bir şey yapamadık. İncirliova ve Aydın’a hizmet verecek bir Balık Restoran açtık. Bundan sonra Didim ve Kuşadası’na balık yemeğe gitmek yok İncirliova’ya geleceksiniz. Bundan sonra hizmetlerimiz yine devam edecek” dedi. Konuşmanın ardından protokol hep birlikte Balık Restoran’ın açılışını yaptı.

İncirliova’da Balık Restoran’ı hep birlikte açtılar

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.