İncirliova Belediyespor ikinci yarıda güldü: 4-1

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta kendi sahasında Sivaslı belediyespor’u konuk eden İncirliova Belediyespor ilk yarıda bir penaltı kaçırmasına rağmen ikinci yarının sonlarına doğru attığı gollerle rakibini 4-2 mağlup etti…

İncirliova Belediyespor ikinci yarıda güldü: 4-1
Yayınlanma: Güncelleme: 55 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta kendi sahasında Sivaslı belediyespor’u konuk eden İncirliova Belediyespor ilk yarıda bir penaltı kaçırmasına rağmen ikinci yarının sonlarına doğru attığı gollerle rakibini 4-2 mağlup etti.

 

Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan İncirliova Belediyespor ilk devrede istediği gole ulaşmakta zorlandı. 25’inci dakika İncirliova Belediyespor’un kazandığı penaltı pozisyonunu Ali Kaynak gole çeviremeyerek dışarı attı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda rakibi karşısında atakları sıklaştıran  İncirliova Belediyespor 63’üncü dakikada Ali Kaynak’ın attığı golle skoru 1-0 yaptı. 85’inci dakikada gelişen atakta Halil İbrahim’in attığı golle İncirliova Belediyespor skoru 2-0 yaptı. Sivaslı Belediyespor ise Burak ile kazandığı golle skoru 2-1 yaptı. İncirliova Belediyespor 90+1’de Cevdet ve 90+3Te ise Atay Burak’ın attığı golle durumu 4-1 yaparak skoru belirledi. İncirliova Belediyespor maçtan sonra büyük sevinç yaşarken, puanını da 15’e çıkarmayı başardı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.