Sandıklı’da vatandaşlarla muhtar arasında ASKİ gerginliği yaşandı

Aydın’ın İncirliova İlçesi Sandıklı Mahallesinde yıllardan beri kanalizasyon sorunu yaşanıyor. Muhtarın isteği üzerine 704 sokakta bir evin önündeki yola büz döşendi. Akan suların boş arazide birikeceğini öne süren vatandaşların tepkisi..

Sandıklı’da vatandaşlarla muhtar arasında ASKİ gerginliği yaşandı
Yayınlanma: Güncelleme: 100 views

Aydın’ın İncirliova İlçesi Sandıklı Mahallesinde yıllardan beri kanalizasyon sorunu yaşanıyor. Muhtarın isteği üzerine 704 sokakta bir evin önündeki yola büz döşendi. Akan suların boş arazide birikeceğini öne süren vatandaşların tepkisi üzerine dün döşenen büz bugün ASKİ ekipleri tarafından kapatıldı. Bir ucu kapalı diğer ucu açık kalan büzün içerisinde birken suların ne olacağı merak konusu olurken, mahalle muhtarı ile vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Sandıklı’da vatandaşlarla muhtar arasında ASKİ gerginliği yaşandı

İncirliova’nın sürekli gelişen ve en büyük mahalleri arasında yer alan Sandıklı Mahallesi yıllardan beri kanalizasyonun geleceği günü merakla bekliyor. Kanalizasyonu olmayan mahallede evlerden akan ve yağmur sularının sokaklarda birikmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Daha önceden boş bir arsada biriken sulardan nem alan ev sahipleri çözüm bulunmasını beklerken, dün mahalle muhtarının isteği üzerine 704 sokağa gelen ASKİ görevlileri yolun altına bir büz koyarak ucunu ise söz konusu boş araziye çevirdi. Yağan yağmurlarda daha büyük sıkıntı yaşayacaklarını ifade eden mahalle sakinleri yapılanın yanlış olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Sandıklı’da vatandaşlarla muhtar arasında ASKİ gerginliği yaşandı

MUHTAR VE VATANDAŞLAR ARASINDAN GERGİNLİK YAŞANDI

Dün yapılan büzün kaldırılmasını veya kapatılmasını isteyen vatandaşlar ile mahalle muhtarı Fazlı Kurşunlu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik sonrası o anda bölgede olan ASKİ ekipleri iş makinesiyle yapılan büzün üstünü kapattı. Bir ucu açık diğer ucu kapalı kalan büzün içerisinden akan suların nereye gideceği ise merak konusu oldu. Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu İncirliova Belediye yetkilileri ile görüşerek boş araziye dolgu yapılmasını istedi. Yetkililerden söz alınması üzerine vatandaşlar ve muhtar bölgeden ayrıldı.

Sandıklı’da vatandaşlarla muhtar arasında ASKİ gerginliği yaşandı

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.