Kazanırsa İncirliova’nın ilk kadın muhtarı olacak

İncirliova’da uzun yıllardan beri dede mesleği olan esnaflık işini yürüten Fatma Yüzbaşıoğlu Öktem, İstiklal Mahallesinden muhtar adayı oldu. Öktem, eğer kazanırsa İlçenin ilk kadın muhtar olacak. Her kesimle barışık olduğunu..

Kazanırsa İncirliova’nın ilk kadın muhtarı olacak
Yayınlanma: Güncelleme: 1.305 views

İncirliova’da uzun yıllardan beri dede mesleği olan esnaflık işini yürüten Fatma Yüzbaşıoğlu Öktem, İstiklal Mahallesinden muhtar adayı oldu. Öktem, eğer kazanırsa İlçenin ilk kadın muhtar olacak. Her kesimle barışık olduğunu belirten Öktem, “Hayatımda mücadele ettiğim hiçbir şeyden vazgeçmedim. Amacım doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek” dedi.

Kazanırsa İncirliova’nın ilk kadın muhtarı olacak

İncirliova Sevgi Yolu esnaflarından olan Fatma Yüzbaşıoğlu Öktem, İstiklal Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. İlçede şimdiye kadar hiç kadın muhtar olmadığına değinen Öktem, eğer 2024 Mart Yerel Seçimlerinde kazanırsa ilçede ilk kez bir kadın muhtar olacak. Her kesimle iyi iletişim içinde olan Fatma Yüzbaşıoğlu Öktem, “Dedemden gelen esnaflık mesleği babamdan bize geçti. 15 yıldan beri Sevgi Yolu’nda kadın giyim üzerine mağazamız var. Esnaflığın verdiği rahatlıkla insanlarla iletişimimiz çok üst seviyelerde. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için yola çıktım. Bir kadın olarak daha iyi hizmet edeceğimi düşünüyorum. Mahallemizin birçok yapılması gereken sorunları var. İnşallah seçilirsek bu sorunları gerek belediyelerle gerekse devletin kurumlarıyla iyi iletişim içerisinde çözüme kavuşturmak için çalışacağız” dedi.

Kazanırsa İncirliova’nın ilk kadın muhtarı olacak

“İLK KADIN MUHTARI OLMAK İSTİYORUM”

Öktem, “Bildiğim kadarıyla İncirliova’nın geçmişinde hiçbir mahallede kadın muhtar olmadı. Ben inşallah vatandaşlarımızın desteği ile seçilirsem ilçemde ilk kadın muhtar olmak istiyorum. Mahallemi çok seviyorum. Mahallemde yaşayan vatandaşlarımızı çok seviyorum. Lise mezunu 1 kız çocuğu annesi olarak seçildiğim taktirde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım. Hamza Yüzbaşıoğlu’nun kızıyım. Herkes ailemi ve bizleri çok iyi tanıyor. Bende mahallemde yaşayan vatandaşlarımızı çok iyi tanıyor ve eksiklikleri biliyorum. İnşallah göreve gelirsek hep birlikte mahallemizde yapılması gereken ne varsa yapmak için gayret sarf edeceğiz. Mevla’m neylerse güzel eyler” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.