Kan bankası CHP’ye ilçe başkanı oldu

İncirliova’da kurduğu kan bankası ile binlerce kişiyi sağlığına kavuşturan Ümit Yaşar, bu kez delegelerin desteğini alarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı oldu. CHP İncirliova İlçe Kongresi Aydın Büyükşehir Belediyesi..

Kan bankası CHP’ye ilçe başkanı oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 220 views

İncirliova’da kurduğu kan bankası ile binlerce kişiyi sağlığına kavuşturan Ümit Yaşar, bu kez delegelerin desteğini alarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı oldu.

Kan bankası CHP’ye ilçe başkanı oldu

CHP İncirliova İlçe Kongresi Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongre Ümit Yaşar’ın tek listeyle çıktığı seçimle gerçekleşti. Kongreye CHP PM Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, çevre ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. CHP mevcut ilçe başkanı Hasbi Akman ise tekrar aday olmadı.

KAN BANKASI SEVGİSİNİ İLÇE BAŞKANLIĞIYLA TAÇLANDIRDI

Yıllarca kan ihtiyacı olan hastalara kan bularak sağlığına kavuşturan ve adı ‘Kan bankası’ olarak bilinen Ümit Yaşar, tek liste ile girdiği seçimde delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak CHP İlçe Başkanı oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İlçede 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığına adı geçen Osman Gökmen’inde destek verdiği Ümit Yaşar’ın yönetim kurulu ise; Ali İhsan Akcan, Zeynep Akcan Aksoy, Sülün Aydın, Mehmet Aytürk, Hüseyin Bozkurt, Nazlı Cengiz, Bahadır Çelebi, Metin Demir, Şakir Demirdöven, Emel Erdoğan, Haydar Kaş, Uğur Özer, Gökhan Sezer ve Rukiye Yaylan’dan oluştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.