İYİ Parti İncirliova’da görev dağılımı gerçekleşti

İYİ Parti İncirliova İlçe yönetiminin Genel Merkez tarafından onanmasının ardından yönetimde görev dağılımı yapıldı.   İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanlığı Görevine Atandıktan sonra geçen hafta Genel Merkez tarafından yeni yönetim..

İYİ Parti İncirliova’da görev dağılımı gerçekleşti
Yayınlanma: Güncelleme: 82 views

İYİ Parti İncirliova İlçe yönetiminin Genel Merkez tarafından onanmasının ardından yönetimde görev dağılımı yapıldı.

 

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanlığı Görevine Atandıktan sonra geçen hafta Genel Merkez tarafından yeni yönetim kurulu onaylandı. İlçe Başkanı İsmail Gün Başkanlığında yeni yönetimdeki görev dağılımı ise; İlçe Başkanı İsmail Gün, Siyasi işler Başkanı Ali Mukadder Yılmaz, İlçe Sekreteri Candan Orhan, Teşkilat Başkanı İsmail Gün, Mali İşler Başkanı Cafer Aktaş, Kurumsal Politikalar Mukadder Çalışkan, Hukuk ve Adalet Zekeriya Danyal, Seçim İşleri Cafer Aktaş, Uluslararası İlişkiler Hüseyin Kurt, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Mustafa Yavuz Koca, Göç ve Sığınmacı Politikaları Durmuş Ali Ulaş,

Yerel Yönetimler Turgay Zengin, Medya İlişkiler ve Parti Sözcüsü Tahir Tekin ve Ekonomi Politikaları Tahir Boz, Kalkınma Politikaları Asya Şefika Aydın, Araştırma Veri Yönetimi Nacit Şenol, Milli Güvenlik Hidayet Arslan, Eğitim Politikaları Emel Doğan, Toplumsal Politikalar Halil Kumru, Kadın Politikaları Sebile Gençer, Şehircilik ve Afet Yönetimi Ali Özer ve Parti İçi Eğitim Başkanı Yasemin Han olarak belirlendi.

İlçe Başkanı İsmail Gün’de yeni oluşan yönetim kurulunun görev dağılımını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, İncirliova’ya ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.