İncirliova’da o köprü yakında yapılacak

Aydın’ın İncirliova İlçesinde 28 Mayıs tarihinde gelen sel suları ile kullanılamaz hale gelen Yalkıdere Çayı üzerinde bulunan köprünün yapılması için ihalesi yapıldı. Önümüzdeki ay işlemlerinin tamamlanarak yapımına gelecek başlanacağı öğrenildi…

İncirliova’da o köprü yakında yapılacak
Yayınlanma: Güncelleme: 63 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde 28 Mayıs tarihinde gelen sel suları ile kullanılamaz hale gelen Yalkıdere Çayı üzerinde bulunan köprünün yapılması için ihalesi yapıldı. Önümüzdeki ay işlemlerinin tamamlanarak yapımına gelecek başlanacağı öğrenildi.

İncirliova’da o köprü yakında yapılacak

İstiklal Mahallesi’nden geçen Yalkıdere Çayı üzerine bulunan köprü 28 Mayıs tarihinde yaşanılan sel dolayısıyla kullanılamaz hale geldi. Taşkının olduğu gece, bölgede Aydın eski Valisi Hüseyin Aksoy, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte incelemede bulundu. Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri, yetersiz olan köprüyü, yerine yenisini yapmak üzere yıktı. Yaklaşık 5 aydan beri karşıya geçmek için Aydı-İzmir Karayolunu kullanan vatandaşların çilesi haline dönüşen köprünün yapılacağı müjdesi geldi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünde edinilen bilgilere göre Yalkıdere Köprüsü yapım ihalesinin yapıldığı ve gelecek ay işlemlerinin ardından yapımına başlanacağı öğrenildi. Kısa sürede yapılması planlanan köprünü yapılacak olması köprüyü kullanan bölgedeki vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı.

İncirliova’da o köprü yakında yapılacak

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.