İncirliova’da Karne Heyecanı

İncirliova’da okul öncesi eğitim alan, ilkokul ve ortaokul öğrencileri karnelerini aldı. İncirliova’da karne alan öğrencilerin büyük heyecanı yaşanırken, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’da, Bahçeşehir Koleji’ndeki çocukların heyecanına ortak oldu. Yaz..

İncirliova’da Karne Heyecanı
Yayınlanma: Güncelleme: 212 views

İncirliova’da okul öncesi eğitim alan, ilkokul ve ortaokul öğrencileri karnelerini aldı. İncirliova’da karne alan öğrencilerin büyük heyecanı yaşanırken, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’da, Bahçeşehir Koleji’ndeki çocukların heyecanına ortak oldu.

Yaz aylarında okul stresini atacak olan öğrencilerin mutluluğu her hallerinden belli olurken, karnelerini aldıktan sonra arkadaşlarıyla vedalaştılar.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Bahçeşehir Koleji’nde çocuklarla birlikte karne heyecanına ortak olurken, çocukların karnelerini dağıttı. Başkan Kaya yaptığı açıklamada, “2018-2019 öğretim yılını tamamladığımız bugün Bahçeşehir Koleji öğrencilerine karne dağıtımını gerçekleştirdik. Tatile giren ve karne sevinci yaşayan tüm gençlerimizi ve yavrularımızı kutluyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

  1. Deveci Kazım 15 Haziran 2019, 08:10

    Kendisi bahçeşehir mezunu galiba gidip orda karne dağıtıp eski günlerinimi yad etti sanırım. Belediye binasından çıkıp kafasını sağa çevirdiğinde asırlık İzzet Ayaydın okuluna gidip kendisine oy veren ailelerin çocuklarına karne verseydi iyiymiş.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.