Çıkmaz sokaÄŸa girince polise yakalandılar

Aydın'ın Ä°ncirliova ilçesinde, otomobillerden teyp ile ses sistemlerini çalan ve polisi görünce kaçmaya çalışan iki kiÅŸi, çıkmaz sokaÄŸa girince çalıntı eÅŸyayla yakalandı. Bugün saat 02.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi’ne gelen O.T…

Çıkmaz sokaÄŸa girince polise yakalandılar
Yayınlanma: Güncelleme: 78 views

Aydın'ın Ä°ncirliova ilçesinde, otomobillerden teyp ile ses sistemlerini çalan ve polisi görünce kaçmaya çalışan iki kiÅŸi, çıkmaz sokaÄŸa girince çalıntı eÅŸyayla yakalandı.
Çıkmaz sokaÄŸa girince polise yakalandılar

Bugün saat 02.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi’ne gelen O.T. (19) ile İ.D.ÿ(17), sokakta park halindeki otomobillerin kapılarını açarak içindeki teyp ve ses sistemlerini çalmaya başladı.

Hırsızlık yapanlar, üçüncü otomobile girerken devriye görevindeki polis ekiplerince fark edildi. Bunun üzerine iki kişi, sokağa geldikleri 20 EC 644 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladı. Polisin peşine düştüğü zanlılar, çıkmaz sokağa girince çalıntı eşyalarla yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.