Her alanda ‘Gündem’ yaratıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem gittiği her yerde ‘Gündem’ yaratıyor. Dün akşam İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gören’in oğlunun sünnet düğününe katılan Gündem, buradaki partililer..

Her alanda ‘Gündem’ yaratıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 424 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem gittiği her yerde ‘Gündem’ yaratıyor. Dün akşam İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gören’in oğlunun sünnet düğününe katılan Gündem, buradaki partililer tarafından da ilgiyle karşılandı.

Her alanda ‘Gündem’ yaratıyor

İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gören’in oğlunun Şehr-i Yar Kır Düğün Salonunda yapılan sünnet düğününe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Barış Altıntaş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Her alanda ‘Gündem’ yaratıyor

Düğüne katılanlar arasında yer alan CHP İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, masaları tek tek dolaştı. Gündem, Özlem Çerçioğlu ve Evrim Karakoz ile sohbet ederek adaylığı hakkında bilgi verdi. Çerçioğlu ve Karakoz ise Gündem’e adaylığı ile ilgili başarılar diledi. Gündem, Murat Gören ile de uzun süre sohbet ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.