Gündem’e, CHP’lilerin desteği her geçen gün artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, partililerin desteği de her geçen gün artıyor. Dün akşam Hacıaliobası Mahallesinde partili üyelerle bir araya gelen..

Gündem’e, CHP’lilerin desteği her geçen gün artıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 163 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem çalışmalarını ara vermeden sürdürürken, partililerin desteği de her geçen gün artıyor. Dün akşam Hacıaliobası Mahallesinde partili üyelerle bir araya gelen Gündem, hep birlikte kazanacaklarını söyleyerek üyelerden kendisine destek istedi.

 

Gündem’e, CHP’lilerin desteği her geçen gün artıyor

 

CHP İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, gündüz tek tek üyeleri ziyaret ederken, akşamları ise mahallerde kahvehane ziyaretleri yaparak partililer bir araya gelmeye devam ediyor. Erbeyli, Akçeşme ve Arzular Mahallesinden sonra dünde Hacıaliobası Mahallesini ziyaret etti. Gündem ve beraberindekileri Mahalle Muhtarı Hüseyin Kayır ve çok sayıda partili karşıladı. Mahalle kahvehanesinde partililerle bol bol sohbet eden Gündem, ağustos ayında yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu anlatarak kendisine destek istedi. Tüm partilileri ilçede bir araya toplayacağını ifade eden Gündem, “Kazandığımız taktirde ben değil hep biz olacağız. Birlikte kazanacağız. İyi bir ilçe yönetimi ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Nerede bir CHP’li varsa kucaklayacağız. Tüm partililerin her zaman yanında olacağız. Bunun için yola çıktık” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.