Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adaylığını parti binasında yaptığı açıklamayla yapan Rahmi Gündem, “Rahmi Gündem olarak kimseden icazet almadan en başta kendime olan güvenim ve kadınlarımızın gençlerimizin büyüklerimizin..

Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı
Yayınlanma: Güncelleme: 184 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adaylığını parti binasında yaptığı açıklamayla yapan Rahmi Gündem, “Rahmi Gündem olarak kimseden icazet almadan en başta kendime olan güvenim ve kadınlarımızın gençlerimizin büyüklerimizin kısacası tüm partililerimizin değişime olan inancıyla bu yola çıktım” dedi. Çok sayıda partilinin katıldığı açıklamada adaylardan Ümit Yaşar’da Gündem’e çiçek vererek başarılar diledi.

Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde temmuz ayında yapılacak delege seçimleri sonrasında yapılacak İlçe Kongreleri yaklaşırken, İncirliova İlçe Örgütünde de tek tek adaylar ortaya çıkıyor. CHP İlçe Başkan adayı olarak gündemden düşmeyen İş İnsanı Rahmi Gündem, parti binasında yoğun bir kalabalığın katılımıyla resmen adaylığını açıkladı.  Rahmi Gündem’in adaylık açıklamasına İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Gören, CHP eski ilçe başkanları Osman Gökmen, Göksel Dedeli, DSP eski ilçe başkanı Özge Gümüş Eser, Kadın Kolları eski Başkanı Ayşe Dedeli, Nihal Kaşlı ile birlikte çok sayıda partili salonu doldurdu. Yoğun bir ilgi karşısında adaylığını açıklayan Gündem, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu yıllarca emek verdiğim ve çok sevdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilçe Başkanlığı adaylığımı duyurmak için toplanmış bulunmaktayız. Kendimi bildiğimden beri Atatürk’ün ilkelerinden ve partimizin çizgisinden asla ayrılmadım. Partim için üzerime ne düştüyse her zaman yaptım ve bundan sonraki süreçte de partimizin layık olduğu yere gelmesi ve daima ileri gitmesi için de yapmaya devam edeceğim. Değerli Cumhuriyet Halk Partililerim bizler ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Sadece partililerimizle değil, ilçemizdeki herkesle kucaklaşacağız. Kimseyi ayrıştırmadan, herkesin derdine derman olmaya çalışan, herkesin sevincine ortak olan bir yönetim anlayışı için adayım. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Ben Rahmi Gündem olarak kimseden icazet almadan en başta kendime olan güvenim ve kadınlarımızın gençlerimizin büyüklerimizin kısacası tüm partililerimizin değişime olan inancıyla bu yola çıktım. Kimsenin adamı değil parti örgütümün adamı olmaya geliyorum. Tüm partililerimizle ve aramıza katılacak olan yeni kanlarla birleşe birleşe kazanacağız. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla başlattığımız bu güzel süreç başta ilçemize ve tüm Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlara vesile olsun Allah’a emanet olun” dedi.

Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı

“HİÇBİR CHP’Lİ BOYNU BÜKÜK GEZSİN İSTEMİYORUZ”

Özge Gümüş Eser ise, “Bizler rahmetli Bülent Ecevit’in yolundan giden Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkıya sarılan bir sol partideyim. Bülent Ecevit’inde dediği gibi ne ezen nede ezilen insanca hakça bir düzen için aday olduk. Bizler bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi ve İncirliova halkımızla hep birlikte bu yolda yürümek istiyoruz. Demokrasinin kapısına kilit vurulsun istemiyoruz. Hiçbir CHP’linin boynu bükük gezsin istemiyoruz. Yerel seçimlerde de işle başkanı olduğumuzda CHP’nin tüm sandıklardan aklınıza gelemeyecek şekilde oy oranının artmasını göreceksiniz. Bizler bu yolda gençler olarak, CHP’liler olarak ve Atatürk’ün izinden gidenler olarak hiçbir zaman yılmayacağız. Bizleri de kimse yıldıramaz” dedi.

Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı

KAN BANKASI RAKİBİNE ÇİÇEK VEREREK BAŞARI DİLEDİ

Adaylık açıklamasına katılan İncirliova’da ayaklı kan bankası olarak bilinen Ümit Yaşar’da, Rahmi Gündem’e çiçek takdim ederek başarılar diledi. Kendisinin de CHP İlçe Başkan adayı olduğuna vurgu yapan Yaşar, “CHP’den ilçe başkan adayı olan Rahmi kardeşime ilçe başkan adayı olarak gök yüzündeki yıldızlar kadar teşekkür ederim. Rahmi kardeşimi yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma ve partililerime buradan sevgi ve saygılar sunuyorum. Gündem’de kendisine verilen çiçek nedeniyle Yaşar’a teşekkür etti.

Gündem’den görkemli adaylık açıklaması, salon doldu taştı

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.