Gündem, CHP’den meclis üyesi aday adayı oldu

İncirliova’da İş İnsanı Rahmi Gündem Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.   Uzun yıllardan beri CHP’nin İl ve İlçe Örgütü ve birçok kademesinde görev alan..

Gündem, CHP’den meclis üyesi aday adayı oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 63 views

İncirliova’da İş İnsanı Rahmi Gündem Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yaptı.

 

Uzun yıllardan beri CHP’nin İl ve İlçe Örgütü ve birçok kademesinde görev alan Rahmi Gündem, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde İncirliova Belediye Meclis Üyeliği başvurusunda bulundu.

Rahmi Gündem başvuru dosyasını CHP İlçe Örgütüne teslim etti. Gündem’i CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes ve İlçe Sekreteri Nazlı Cengiz karşıladı. İlçe yönetiminin de büyük desteğini alan Gündem, “Yıllardan beri siyasetin için biri olarak ilçemizin her mahallesinin ve her köşesinin sorunlarını çok iyi biliyorum. CHP olarak hep birlikte bu seçimde çalışarak yeniden belediyeyi yönetmeye talibiz. Buna göre donanımımız var. Görev verilecek Belediye Başkan adayımız ilde birlikte çalışmalarımız en iyi şekilde sürdüreceğiz. Rahmi Gündem olarak partime şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vermeye devam edeceğim. Şimdiden partimize ve İncirliovamıza hayırlı olsun” dedi. CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar’da meclis üyesi aday adayı başvurusunda bulunan Gündem’de hayırlı olması temennisinde bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.