Gündem; CHP’de kayıtlı her bir üye bizim için çok değerlidir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova’da 1526 üye 28 mahallede 133 delegeyi belirlemek için parti binasında kurulacak sandıklarda oy kullanacak. İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem’de oy kullanacak tüm üyelere seslenerek, “CHP’de..

Gündem; CHP’de kayıtlı her bir üye bizim için çok değerlidir
Yayınlanma: Güncelleme: 43 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova’da 1526 üye 28 mahallede 133 delegeyi belirlemek için parti binasında kurulacak sandıklarda oy kullanacak. İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem’de oy kullanacak tüm üyelere seslenerek, “CHP’de kayıtlı her bir üye bizim için çok değerlidir. Delege seçerken iyi düşünerek oy kullanın. Ben beyaz liste ile katılıyorum. Diğer adaylara da başarılar diliyorum. CHP hepimizin partisi hedefim ilçede çıtayı daha yukarı çıkarmak olacaktır” dedi.

Gündem; CHP’de kayıtlı her bir üye bizim için çok değerlidir

CHP İncirliova’da İlçe Kongresinde başkan adayını seçecek delegelerini belirlemek için sandık başına gidiyor. İlçede 28 mahallede 1526 üyenin oy kullanacağı ve 133 delegenin 10 ila 15 Temmuz tarihleri arasında parti binasında yarın başlayacak. İlçe Başkan adaylarından Rahmi Gündem, üyelere birlik beraberlik çağrısında bulunarak sandık başına giderek delegelerini seçmelerini istedi. Gündem, “CHP’de kayıtlı her bir üye bizim için çok değerlidir. Mutlaka işleri dolayısıyla oy kullanmaya gelemeyen üyelerimiz olacaktır. Ama ne olursa olsun delege seçimi için bir saat dahi olsa zaman ayırarak sandık başına giderek tercihinizi yapmanızı rica ediyorum. Birlikte olursak daha güçlü oluruz. Hiçbir zaman partide ben olarak düşünmedim. Yola çıkarken de biz olarak çıktım. Beyaz liste ile delege seçimlerinde yer alıyorum. Resmi olarak aday olduğunu açıklayan 2 partilimde yine başarılar diliyorum. Yeni seçilecek delege arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İLÇEDEKİ GENÇLERİ CHP’DE TOPLAYACAĞIZ”

Gündem, “Üyelerimiz bizim belirlediğimiz delegelerden yana oylarını kullanırlarsa kongrede kazanma şansımız daha da fazla olacaktır. Göreve geldiğim zamanda ilçemizde partide yok olma noktasına gelen gençlere büyük önem vereceğim. İncirliova’daki CHP’ye gönül veren gençleri partimizin çatısı altında toplayarak geleceğin temiz gençliğini kuracağım. Yeni gençler ve yeni üyelerle CHP’yi ilçede daha yukarılara taşıyacağımın şimdiden sözünü veriyorum” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.