Gündem; CHP zarar görmesin diye adaylıktan çekiliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı olan iş insanı Rahmi Gündem, partiye zarar gelmesin, sıkıntı yaşanmasın diye 18 Ağustos’ta yapılacak ilçe kongresinde adaylıktan çekildiğini söyledi. Çerçioğlu’na da seslenen..

Gündem; CHP zarar görmesin diye adaylıktan çekiliyorum
Yayınlanma: Güncelleme: 515 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı olan iş insanı Rahmi Gündem, partiye zarar gelmesin, sıkıntı yaşanmasın diye 18 Ağustos’ta yapılacak ilçe kongresinde adaylıktan çekildiğini söyledi. Çerçioğlu’na da seslenen Gündem, “Özlem Çerçioğlu Başkanım rica ediyorum ne olur İncirliova’mıza sahip çık” dedi.

 

CHP İncirliova’da 18 Ağustos Cuma günü ilçe başkanını seçmek için kongreye gidiyor. Adaylığını resmi olarak açıklayan Rahmi Gündem, Ümit Yaşar ve Hüseyin Kocabıyık’ın kongrede başkanlık için yarışacağı beklenirken, Rahmi Gündem, adaylıktan çekildiğini açıkladı. CHP’yi her zaman bir aile olarak gördüğünü ifade eden Gündem, hiçbir şekilde partiye zarar gelmesini istemediğini ifade etti.

Özlem Çerçioğlu’nun İncirliova’ya sahip çıkmasını isteyen Gündem, “Değerli Cumhuriyet Halk Partililerim sevgili ve çok kıymetli üyelerimiz, değerli delegeler hayırlısıyla delege seçimlerimizi bitirdik. Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova ailesine hayırlı olsun. 18 Ağustos Cuma günü yapılacak olan İncirliova ilçe kongresinde ben Rahmi Gündem kardeşiniz olarak adaylıktan çekiliyorum. Bu süreçte bana destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

“AYDIN’IN ONURU GURURU TOPUKLU EFE, İNCİRLİOVAMIZA SAHİP ÇIK”

Gündem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da seslenerek, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım Aydın’ımızın onuru ve gururu topuklu Efe’miz. Özlem Çerçioğlu Başkanım rica ediyorum ne olur İncirliova’mıza sahip çık. Önümüz yerel seçim. Değerli il Başkanım Hikmet Saatçi ve yönetim kurulunuzu toparlayıp İncirliova’da üyelerimizle genişletilmiş bir divan toplantısı yapın. Cumhuriyet Halk Partisi’ni satanlarla değil, Cumhuriyet Halk Parti’sini ihanet edenlerle değil, Cumhuriyet Halk Parti’sine basamak yapanlarla değil, Cumhuriyet Halk Partiliyim diyen Cumhuriyet Halk Partili sevdalılarla Atatürk’e sahiplenen gençliklerle Atatürk’e minnet duyan Cumhuriyet Halk Partililerle yola çıkalım. Ayrıştırma değil, birleştirici bir güç olalım. Ötekileştirmeden tüm partilerimizi kucaklayalım. Hep birlikte el ele inşallah yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisini İncirliova’da başarıya ulaştıracağız. Şimdiden kongremiz partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.