Gökmen, CHP’den aday adaylığını açıklıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkanı aday adaylığı için kolları sıvayan Osman Gökmen, çarşamba günü parti binasında yapacağı açıklama ile aday adaylığını açıklayacak.   CHP İncirliova Belediye Başkan adaylığında..

Gökmen, CHP’den aday adaylığını açıklıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 154 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkanı aday adaylığı için kolları sıvayan Osman Gökmen, çarşamba günü parti binasında yapacağı açıklama ile aday adaylığını açıklayacak.

 

CHP İncirliova Belediye Başkan adaylığında ismi gündemden düşmeyen Osman Gökmen, sosyal medya hesabından duyurdu. Gökmen yaptığı paylaşımda, “İncirliova’mızın sokaklarında, caddelerinde, mahallelerinde sizlerle beraber büyüyen, bu kentin her bir köşesinde iz bırakan bir kardeşiniz, evladınız olarak yeni bir yolculuğa adım atıyorum.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde inandığım ve desteğini her daim yüreğimde hissettiğim sizlerle beraber çıktığım bu yolda. İncirliova’mızın geleceği için hep birlikte kolları sıvıyor ve başlıyoruz.

22 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te CHP İncirliova İlçe başkanlığımız da gerçekleştireceğim İncirliova Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklamama tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.

Biz çıktığı yolu değiştirenlerin değil, yolu, yokuşu ile seven, mücadelesini hemşehrileri ile omuz omuza İncirliova için veren bir anlayış için birlikte başaracak, birlikte kazanacağız” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.