Devrilen TIR’a çarpan otomobil sürücüsü öldü

Aydın’ın İncirliova İlçesinde devrilen TIR’a otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişide yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, saat 01.00 sıralarında Aydın-İzmir Otoyolu Karabağ Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Engin..

Devrilen TIR’a çarpan otomobil sürücüsü öldü
Yayınlanma: Güncelleme: 210 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde devrilen TIR’a otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişide yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Devrilen TIR’a çarpan otomobil sürücüsü öldü

Kaza, saat 01.00 sıralarında Aydın-İzmir Otoyolu Karabağ Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Engin Kumsal (40) yönetimindeki HDK 56 plakalı TIR, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Aynı istikametten gelen Mehmet Kaan Can (27) yönetimindeki 06 NP 626 plakalı otomobil TIR’a çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada TIR’a çarpan otomobil sürücüsü Mehmet Kaan Can hayatını kaybederken, yolcu konumunda bulunan Uzay Turan ve TIR şoförü Engin Kumsal yaralı olarak ambulansla     Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.