CHP’li Altuğ; Belediyede yeniden CHP bayrağı dalgalandıracağız

CHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adayı Burhan Altuğ, “Belediye ve belediyeciliğin sorunlarına yabancı değilim. Bu görevi layıkı ve cesaretim ile yapacağıma inancım tamdır. İncirliova Belediyesinde yeniden CHP bayrağı dalgalandıracağız” dedi…

CHP’li Altuğ; Belediyede yeniden CHP bayrağı dalgalandıracağız
Yayınlanma: Güncelleme: 48 views

CHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adayı Burhan Altuğ, “Belediye ve belediyeciliğin sorunlarına yabancı değilim. Bu görevi layıkı ve cesaretim ile yapacağıma inancım tamdır. İncirliova Belediyesinde yeniden CHP bayrağı dalgalandıracağız” dedi.

 

İncirliova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Burhan Altuğ, hizmet sözü verdi. İncirliova’nın 2 dönemdir hizmet alamadığını öne süren CHP’li Altuğ, “Neferi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden İncirliova Belediye Başkanlığına aday adayı olmaktan gurur duyuyorum. Bu partinin birer neferiyiz. Her arkadaşımız bu şekilde hareket etmesi gerekmektedir. İncirliova’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. İlçemize bugüne kadar tarım anlamında hiçbir tesis yapılmamıştır. Bizler yönetime geldiğimizde birçok tesisin yapılmasının önünü açacağız. Belediye ve belediyeciliğin sorunlarına yabancı değilim. Bu görevi layıkı ve cesaretim ile yapacağıma inancım tamdır. İlçemiz için tespitler yaptık projelerimiz hazır. Uzun yıllardan beri tarımın kalbinin attığı ilçemizde üretici ve pazarcı esnafı ile iç içeyim. Belediyeciliği, tarımı, pazarcı esnafını, üretici ve tüketici olmak üzere halkın içinden birisi olarak sorunlarını çok iyi biliyorum. İlçemizin en büyük nüfusa sahip olan mahallesi Acarlar olmak üzere tüm mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Ürettikleri meyve ve sebze ile Ege Bölgesi’nde önemli bir yere sahip olan Acarlar halkı için de ayrı plan ve projelerimiz olacak. Özellikle pazarcı esnafları emeğinin karşılığını almasına elimizden geldiğince yardımcı olacağız” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.