CHP’li aday adayı Altuğ öğretmenleri unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Burhan Altuğ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerinin çok değerli olduğuna vurgu yaparak günlerini kutladı.   CHP İncirliova Belediye Başkan..

CHP’li aday adayı Altuğ öğretmenleri unutmadı
Yayınlanma: Güncelleme: 26 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Burhan Altuğ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerinin çok değerli olduğuna vurgu yaparak günlerini kutladı.

 

CHP İncirliova Belediye Başkan aday adayı Burhan Altuğ, seçim çalışmalarını sürdürürken, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerin günlerini kutladı.

Öğretmensiz bir dünya düşünemediği belirten Altuğ, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olmanız, evlatlarımızın ülkemize faydalı bir nesil olarak yetişmesinde sarf ettiğiniz emek ve maarif davamıza ruh katan vakur duruşunuz için sizlere minnettarız. Uhdenize emanet edilen öğrencilerinizi, bir anne, bir baba şefkatiyle benimseyip her daim onları düşündüğünüzü biliyorum. O sebepledir ki ülkemizin tüm başarısı, sayenizde sevgili öğretmenlerim. Tüm öğretmenlerin bu anlamlı günde günlerini kutluyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.