CHP İncirliova’da o isimler ankete girdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İncirliova Belediye Başkan adaylığı için yarışacak o isimlerin yapılacak ankette yer alacağı öğrenildi.   Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 4 Kasım’da yapılan kurultayda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan..

CHP İncirliova’da o isimler ankete girdi
Yayınlanma: Güncelleme: 166 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İncirliova Belediye Başkan adaylığı için yarışacak o isimlerin yapılacak ankette yer alacağı öğrenildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 4 Kasım’da yapılan kurultayda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Özgür Özel Genel Başkan oldu. Kurultayın ardından mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere endekslenen CHP’de Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Özlem Çerçioğlu’ndan sonra gözler ilçelere çevrildi. Aydın’ın en yakın ve gelişen ilçesi konumunda bulunan İncirliova’da da CHP’de hareketlilik başladı. CHP’nin ilçelerde anket yaparak adaylarını belirlemesi beklenirken, İncirliova’dan bu ankete Osman Gökmen, Burhan Altuğ, Mehmet Güler, Ergun Eğrifes ve Ümit Yaşar isimlerinin konduğu öğrenildi. İlçede yapılan anket sonuçlarına göre ilerleyen haftalarda CHP İncirliova Belediye Başkan adayı belirlenecek. Aday adaylığını açıklayan Burhan Altuğ’dan sonra çarşamba günü Osman Gökmen’de aday adaylığını açıklayacak. Seçmenin güvenini kazanan gönlünü alan aday adayı anketlerde de ön planda olacak.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.