Ali Şahin: Biz lafa değil icraata bakarız

İncirliova’nın Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin, “Hiç kimse taleplerimizi geri çevirmeden hizmet üretmemize yardımcı oldu. Biz ne dediysek ne istediysek anında karşılığını bulup hizmet ürettik” dedi. Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali..

Ali Şahin: Biz lafa değil icraata bakarız
Yayınlanma: Güncelleme: 120 views

İncirliova’nın Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin, “Hiç kimse taleplerimizi geri çevirmeden hizmet üretmemize yardımcı oldu. Biz ne dediysek ne istediysek anında karşılığını bulup hizmet ürettik” dedi.

Ali Şahin: Biz lafa değil icraata bakarız

Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin, mahallesindeki cadde ve sokakların parke taşı yenileme çalışmaları sürdürürken, “Biz lafa değil, icraata bakarız. Bazen YİKOB’tan bazen Büyükşehir Belediyesi bazen de İncirliova Belediyesinden yardım alırız. Hizmetleri aksatmayız. Şahsım ve aza arkadaşlarımla yaklaşık 20 yıldır mahallemize hizmet için partiler üstü çalışarak hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın hizmet etmek için çalıştık. Gerek yerel gerekse genel yöneticilerin kapılarını aşındırdık. Allah tüm yöneticilerimizden razı olsun. Hiç kimse taleplerimizi geri çevirmeden hizmet üretmemize yardımcı oldu. Biz ne dediysek ne istediysek anında karşılığını bulup hizmet ürettik. Kısacası yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hizmete devam” dedi.

Ali Şahin: Biz lafa değil icraata bakarız

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.