MHP’li Çınar, seçime 86 gün kala sahadaki çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına, aralıksız devam ediyor. Sosyal medya üzerinden projelerini açıklamaya başlayan Çınar, bir taraftan da sahadaki..

MHP’li Çınar, seçime 86 gün kala sahadaki çalışmalarını sürdürüyor
Yayınlanma: Güncelleme: 98 views

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına, aralıksız devam ediyor. Sosyal medya üzerinden projelerini açıklamaya başlayan Çınar, bir taraftan da sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

 

Şu ana kadar 3 büyük projeyi kamuoyuna açıklayan İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar’ın İncirliova için açıkladığı projeler ilçede gündem konusu oldu. Kuzey ve Güney Çevre yolu projelerini açıklayan Çınar’ı izleyen Dereağzı mahalle sakinleri, projenin mahalle sınırlarından geçeceğini öğrenince inşaat mühendisi Çınar’ı mahalleye davet edip desteklerini ilettiler.

Çarşı ziyaretlerine devam eden Çınar’a esnaflar Organize Sanayi Bölgesini sordu.

Aydın’ın 9. Organize Sanayi Bölgesinin İncirliova’da kurulacağını açıklayan Çınar’a çarşı ve sanayi esnaflarından yoğun ilgi oluştu. İlçede herkes OSB’nin yerini merak ediyor. Tarım ve hayvancılığa dayalı entegre bir OSB olacağını belirten Çınar, Organize Sanayi Bölgesinin yeri hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Muhtemel mahallerde ve çiftçilerde proje merakla bekleniyor.

Ziyaretlerine adaylık açıklamasını yaptığı 1 Aralık tarihinden itibaren, aralıksız devam eden Çınar, çarşıda çalışmalarına devam etti.  İncirliova’yı adım adım gezen Çınar’a gençlerden, kadınlardan ve esnaflardan yoğun ilgi var. İlçedeki tüm işyerlerini tek tek ziyaret eden Çınar, İncirliova’da yaşayan her kesiminden vatandaşlarla iletişim kuruyor.

Çalışma ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ersin Darcan ve yönetimi ile görüşen Çınar, esnaflar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Darcan ve Yönetimi Cumhur İttifakı aday adayı Çınar’ı tebrik etti. Esnafların desteğine teşekkür eden Çınar, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Yıldırım Beyazıt Caddesi ve Mithatpaşa Caddesi esnaflarını tek tek ziyaret eden Cumhur İttifakı aday adayı Çınar, çarşıda faaliyette bulunan esnafların talep ve önerilerini dinledi. Genç ve Kadın Girişimcilerin Funda Türker Çınar’a ilgisi yoğundu. Sık sık yolu kesilen Çınar’ın ilgiden memnun olduğu görüldü.

Çarşıya hâkim olduğu gözlenen Çınar’ın bir sonraki durağı önceki dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Münevver Aksoy oldu. Çınar, Aksoy’dan destek talebinde bulundu. Eczacı Münevver Aksoy Çınar’ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Çalışma ziyaretleri kapsamında MHP teşkilatlarında görev alan Hulusi Tosun, Veysel Aydoğdu, Özcan-Burçak Türkeş ve Kürşat Taşkın ile çarşıda görüşen Çınar, Ülkücülerden destek talebinde bulundu. Ülkücüler Çınar’ı tebrik etti.

Sosyal medya üzerinden 3. projeyi açıklayan Çınar, İncirliova Bilim ve Sanat Merkezi ile nüfusu 3.000 üzeri mahallerde yapılacak olan Deneyap atölyeleri hayata geçireceklerini söyledi. Deneyap Atölyeleri Projesi için belediyenin mahallerde atıl durumdaki yapılarının kullanılacağını belirten Çınar, projenin MEB, TÜBİTAK, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirileceğini söyledi. Belediye binaları hazırlayacak, idareyi ve süreci bakanlıklarımız ve ilgili kurumlar ile yürüteceklerini belirtti.

Çınar’ın açıkladığı projeler ilçede gündem konusu olmaya devam ediyor. İlerleyen süreçte İncirliova’yı aşama atlatacak hangi projelerin geleceği ilçede merak konusu olmaya devam ediyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.