MHP İncirliova Seccade Dağıttı

İncirliova’da uzun süre sonra cemaatle Cuma Namazı kılındı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Camilerde bir süredir ibadet edilemiyordu. Yeni belirlenen kurallar çerçevesinde koronavirüs tedbirleri biraz olsun azaltılırken, cemaatle Cuma namazı kılınabildi. Cuma..

MHP İncirliova Seccade Dağıttı
Yayınlanma: Güncelleme: 371 views

İncirliova’da uzun süre sonra cemaatle Cuma Namazı kılındı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Camilerde bir süredir ibadet edilemiyordu. Yeni belirlenen kurallar çerçevesinde koronavirüs tedbirleri biraz olsun azaltılırken, cemaatle Cuma namazı kılınabildi. Cuma namazına gelen vatandaşlar yanlarında seccade getirmesi gerekiyordu. Bu kuralı duymayan veya unutan vatandaşların yardımına İncirliova MHP İlçe Teşkilatı koştu.

Başkan Polat Tanrıkulu başta olmak üzere, parti yöneticileri vatandaşlara seccade dağıttı. Tanrıkulu, “Uzun bir aradan sonra camiilerimizde Cuma namazını eda etmenin mutluluğunu yaşadık. Rabbim tez zamanda da cemaatimizle yanyana, dirsek dirseğe namazlarımızı kılmayı nasip eder. MHP İncirliova olarak camiilerimize seccadesiz gelen vatandaşlarımıza seccade tedariğinde bulunduk.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.