Kaya, Karabağ ve Arzular’ı Ziyaret Etti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Meclis Üyesi Adayları kahve toplantılarının devamında Karabağ ve..

Kaya, Karabağ ve Arzular’ı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 146 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Meclis Üyesi Adayları kahve toplantılarının devamında Karabağ ve Arzular’ı ziyaret etti. Oldukça kalabalığın karşıladığı Kaya’yı özellikle Karabağ Mahallesi bağrına bastı.

Halkın sorunlarını ve dertlerini dinleyen Kaya, ardından söz alarak “İncirliova sevgiyle, mutlulukla yönetilecek. Derdi olan tek bir vatandaşımız kalmayana dek çalışacağız. Köyümüzün yolları, hastaların ihtiyaçları en hızlı şekilde çözülecek. Büyükşehirle ortak iş yapabilen potansiyelimizi en iyi şekilde kullanacağız. Ben sizin evladınızım, kardeşinizim söz veriyorum yapacağız.

Sizden bir ricam var. Partiniz ne olursa olsun, AK Partili, MHP, DSP’li hepinizin oyunu istiyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.