Kale’ye Köylerden Tam Destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, mahalle istişare toplantıları kapsamında İsafakılar ve Dereağzı Mahallelerini ziyaret etti. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye İsafakılar ve Dereağzı Mahalleri ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam,..

Kale’ye Köylerden Tam Destek
Yayınlanma: Güncelleme: 76 views

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, mahalle istişare toplantıları kapsamında İsafakılar ve Dereağzı Mahallelerini ziyaret etti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye İsafakılar ve Dereağzı Mahalleri ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, MHP Kadın Kolları Başkanı Nursevin Ertunç, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Kendisine gösterilen ilgi ve samimiyetten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Kale, “Allah’ın izni ve siz değerli vatandaşlarımızın teveccühleriyle 5 yıl önce göreve gelmiştik. Bu süre zarfında ilçemizin tamamına adil ve öncelikli bir anlayışla hizmet verdik. Hamdolsun ki İncirliovamızda ilkleri başardık. Yine, sizlerin destekleriyle 31 Mart’tan sonra da kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizlere 5 yılda ne yaptı diye soranlar yaptığımız parkları, hamamı, Acarlar Kapalı Pazar Yerini, Taziye Evini, Halı Saha Sosyal Tesislerini, Piknik ve Mesire Alanını, Köy Sosyal Tesislerini görsünler. Çalmadan, çaldırmadan elimizdeki kıt imkanlarla İncirliovamızda ilkleri başarmanın gururunu yaşamaktayız hep birlikte. Allah sizden razı olsun. Vermiş olduğunuz destek, gösterdiğiniz samimiyetten dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.