İYİ Parti Gençlik Kollarında görev değişikliği

İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığını 5 yıldan beri sürdüren İsmail Tabak, görevi yardımcısı Mert Tokgöz’e devretti. Tabak, “Mevzuyu hiçbir zaman makam olarak nitelendirmedik, hep “bir olma” felsefesini benimsedik…

İYİ Parti Gençlik Kollarında görev değişikliği
Yayınlanma: Güncelleme: 84 views

İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığını 5 yıldan beri sürdüren İsmail Tabak, görevi yardımcısı Mert Tokgöz’e devretti. Tabak, “Mevzuyu hiçbir zaman makam olarak nitelendirmedik, hep “bir olma” felsefesini benimsedik. Siyasi bir partinin gençlik kolları değil büyük bir ailenin parçası olduk” dedi.

İYİ Parti Gençlik Kollarında görev değişikliği

İYİ Parti İl Genlik Kolları Başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Parti binasında yapılan toplantıda 5 yıldan beri İl Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten İsmail Tabak görevi aynı dönemde birlikte görev aldığı ve yardımcısı Mert Tokgöz’e devretti. Tabak, yeni Gençlik Kolları Başkanı Tokgöz’e görevinde başarılar diledi. İsmail Tabak törende yaptığı konuşmasında, “2017 yılında partimizin kuruluşu ile birlikte ilk İncirliova Kurucu Gençlik Kolları Politikalarından sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ve sonrasında Gençlik Kollarının kurulması ile birlikte İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde yer aldım. 2018 yılında büyük bir heyecan ve gururla devraldığım Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini geçen 5 yılın ardından aynı heyecan ve gururla devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görev sürem boyunca bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, gençlere sadece bayrak asacak beden işçisi gözüyle bakmayan, onları fikir adamı olarak nitelendiren, Atatürk gençliğine sonuna kadar her platformda sahip çıkan, kirli siyasi emellerinin eline bırakmayan, onların kalemlerinin kılıçtan keskin olduğuna inanan ve fikirlerine sonuna kadar sahip çıkan başta Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve İYİ Parti aileme çok teşekkür ederim. Bizler her birimiz bir Türk Bayrağıyız. Bu bilinçle ne hilale ne de yıldıza gölge düşürmemek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Mevzuyu hiçbir zaman makam olarak nitelendirmedik, hep “bir olma” felsefesini benimsedik. Siyasi bir partinin gençlik kolları değil büyük bir ailenin parçası olduk.

İYİ Parti Gençlik Kollarında görev değişikliği

İnancımız, değiştirilemez tabularımız değil, vicdanımız oldu ve vicdanımız bizi hiçbir zaman yanıltmadı. Türkiye’nin dört bir yanında yaktığımız hürriyet meşalesini önümüze koyulan engellere rağmen dik tutmayı bildik. Ne yapacağımız fedakarlıkların ne üstleneceğimiz görevlerin sonu gelir ne de biz bu sorumluluğu üstlenmekten geri dururuz.

Samsun’a çıkan Mustafa Kemal ruhuyla, ateşten gömlekli Halide Edip adıyla, “Kim bu cennet Vatanın uğruna olmaz ki feda!” diyen Mehmet Akif bilinciyle ve “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” diyerek bize kuvvet veren Meral Akşener cesaretiyle çalıştık, çalışacağız.

Bu süreçte beraber çalışma fırsatı yakaladığım her bir genç dava arkadaşım benim için çok kıymetli, gece gündüz demeden partimiz için çok emek verdiler. Yapmış oldukları fedakarlıklar, ayırmış oldukları zaman ve bana olan destekleri için her birine çok teşekkür ederim. İYİ ki varsınız.

Görevimi büyük bir gurur ve gönül rahatlığı içinde devrettiğim, bugüne dek beraber yol yürümekten mutluluk duyduğum Mert Tokgöz’e yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisinin bu zamana kadar hep yaptığı gibi bu görevi de layığıyla yerine getireceğine dair hiç şüphem yoktur” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.