Ä°ncirliova’ya Ä°yilik Eli!

Ä°YÄ° Parti Ä°ncirliova Ä°lçe TeÅŸkilatı, Ramazan ayı dolayısı ile “Ä°yilik Eli” adıyla yardım kampanyası düzenledi. Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Alak ve yönetimi, kampanyaya hayırseverlerden de gelen desteklerle oluÅŸturdukları gıda paketlerini ihtiyaç..

Ä°ncirliova’ya Ä°yilik Eli!
Yayınlanma: Güncelleme: 269 views

Ä°YÄ° Parti Ä°ncirliova Ä°lçe TeÅŸkilatı, Ramazan ayı dolayısı ile “Ä°yilik Eli” adıyla yardım kampanyası düzenledi. Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Alak ve yönetimi, kampanyaya hayırseverlerden de gelen desteklerle oluÅŸturdukları gıda paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlara dağıttı. Yazılı açıklama yapan BaÅŸkan Alak, “Birlikte paylaÅŸarak çok daha mutlu ve huzurlu oluyoruz. Bu mutluluÄŸa vesile olmak ne kadar deÄŸerli ve de güzel. Aslolan yardımlaÅŸma. Unutulan bu deÄŸerlerimiz bizim Türk milletinin en büyük hazinesidir. Buna ÅŸahit olmak manevi huzurun stresli hayat mücadelemizi unutturan yegane tek ÅŸahsi çıkarım. Ä°htiyaç sahiplerinin hayır duası bizim için en büyük mutluluk. Birlikte paylaÅŸarak mutlu olmanın baÅŸka bir yolu var mıdır ki? Bu yardımlarda emeÄŸi geçen herkese canı gönülden teÅŸekkür ederim. Bağışlarıyla bir nebze de olsa yüzlerini gülümseten o tebessüm görülmeye deÄŸer. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.