Çerçioğlu Kendi Kendini Rezil Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Özlem Çerçioğlu geçtiğimiz günlerde Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi’nde düzenlediği mitingde kendi kendini rezil etti. MUHTARI SAHNEYE ÇAĞIRDIĞINA PİŞMAN OLDU Çerçioğlu konuşmasına devam ederken..

Çerçioğlu Kendi Kendini Rezil Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 619 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Özlem Çerçioğlu geçtiğimiz günlerde Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi’nde düzenlediği mitingde kendi kendini rezil etti.

MUHTARI SAHNEYE ÇAĞIRDIĞINA PİŞMAN OLDU

Çerçioğlu konuşmasına devam ederken Tekeler Mahalle Muhtarı Murat Döndü’yü sahneye çağırdı. Muhtar Döndü’yü lakayıt bir tavırla sahneye davet eden Çerçioğlu “Gel bakayım buraya, ben senin bir dediğini iki ettim mi” sorusunu yöneltti. Döndü’de “Eksiklerimiz var” cevabını verdi. Hemen arkasından “Yolunu kim genişletti” sorusunu soran Çerçioğlu yine hiç beklemediği bir cevap aldı. Muhtar Döndü’nün yol çalışmalarının yeni başladığını söylemesi üzerine iyice gerilen Çerçioğlu neye uğradığını şaşırdı.

VATANDAŞ HECELEYEREK SÖYLEDİ

Muhtara sorduğu soruların ardından aldığı cevaplar karşısında adeta rezil olan Çerçioğlu’na asıl darbeyi vatandaşlar vurdu. Muhtar Döndü’ye belediye başkanı olmadan önce suyu olup olmadığını soran Çerçioğlu soğuk terler döktü. Sularının o zaman da şimdi de olmadığını söyleyen Döndü’yü bir kenara itip vatandaşlara soran Çerçioğlu bu defa tam manasıyla çuvalladı. Kalabalık içerisinden gelen vatandaşa kulan veren Çerçioğlu duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Vatandaşın “Suyumuz yetersiz” sözlerine kızan Çerçioğlu, “Ben belediye başkanı olmadan suyunuz 1-2 hafta akıyordu” dedi. Bunun üzerine vatandaşlarda şuanda halen aynı yanıtını verdi. Aydın Gündem

İŞTE O GÖRÜNTÜLER ; 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.