Bu Projeler Cumhuriyet’i Uçurur

Yaklaşık 11 bin nüfusu olan mahallede hizmet adına önemli çalışmalara şimdiden adım atan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Çetin, mahallesinin kuşbakışı görüntülerini video slayt yaparak hem mahallesini tanıttı, hem de..

Bu Projeler Cumhuriyet’i Uçurur
Yayınlanma: Güncelleme: 310 views

Yaklaşık 11 bin nüfusu olan mahallede hizmet adına önemli çalışmalara şimdiden adım atan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Çetin, mahallesinin kuşbakışı görüntülerini video slayt yaparak hem mahallesini tanıttı, hem de yapacak olduğu projeleri örneklerle gösterdi.

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtar adayı olan Ebru Çetin, seçimlerin gerçekleşmesine az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Mahallesinin görüntülerini drone çekimleriyle gerçekleştirip yapacak olduğu projeleri örneklerle gösteren Çetin, bir kez daha vatandaşların takdirini topladı. Evli ve 1 çocuk annesi olan genç muhtar adayı Ebru Çetin, Cumhuriyet Mahallesi’nin kadın eline değmesine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Çetin, çocuk parkları, yaya geçitleri, kaldırımların düzenlenmesi ve yeşil alanların çoğaltılması gibi gerçekleştirilmesi zor olmayan ve gerçekçi işlerle mahallesinin hizmete ihtiyaç duyduğunu belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.