Başkanlık Ağır Geldi… Meclis Karıştı!

İncirliova Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı için bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nın 13 kişilik meclis üyelerinin tamamı toplantıya katılırken, gündemin 2 maddesine red oyu vermeleri sonrasında toplantı salonu karıştı. İncirliova..

Başkanlık Ağır Geldi… Meclis Karıştı!
Yayınlanma: Güncelleme: 1.555 views

İncirliova Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı için bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nın 13 kişilik meclis üyelerinin tamamı toplantıya katılırken, gündemin 2 maddesine red oyu vermeleri sonrasında toplantı salonu karıştı.

İncirliova Belediye meclis toplantısında kabul edilmeyen gündem maddeleri ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın sarf ettiği sözler ortamın gerilmesine sebep oldu. Meclis toplantısında, Dereağzı 516 sokak 111 ada 7 parselde içkili yer bölgesine alınması ve Karabağ 172 ada 4 parselin satış kararının alınması maddeleri oylandı. Cumhur İttifakı üyelerinin tamamı bu maddelere red oyu verdi.

Toplantıda MHP İncirliova İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu, satışlarla ilgili söz aldıktan sonra, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın, “Ben MHP’nin borçlarını ödüyorum. Elbette satacağım, burası siyaset yeri değil. Sen git siyasetini MHP’de yap.” dediği, ardından ise Şevki Can’a dönerek, “Şevki Can buna akıl ver ve sustur.” dediği belirtildi.

Bunun üzerine Polat Tanrıkulu’nun, “Başkanım siz belediyenin borçlarını biliyordunuz, biz size kötü bir şey söylemedik.” demesinin üzerine Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın elini masaya hızlıca vurduğu ve “Konuşma lan! Köpekler.” şeklinde başkanlık makamına yakışmayan bir tavırda konuştuğu belirtildi.

MHP İncirliova İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyesi Polat Tanrıkulu, “Cumhur İttifakı meclis üyeleri, İncirliova’mızın menfaatine olan konularda gerekli tüm özveriyi göstermektedir. Ak Parti ve MHP’li yöneticiler, İncirliova’mızın geleceğine yönelik alınacak olan tüm olumlu kararlarda halkının yanındadır. Belediye Başkanı taşıyamayacağı bir yükün altında olmalı ki, sesini yükselterek, masaya vurarak ve ağza alınmayacak şekilde konuşarak hakaretler yağdırmıştır. Bu olayın taktirini yüce halkımıza bırakıyoruz. Meclis üyeleri olarak bu yapılan hareketi 12,621 kişiye yapılmış sayıyor, yargı yoluna başvuracağımızı belirtmek istiyorum. Sayın Aytekin Kaya’yı da 12,621 kişiyi temsil eden meclis üyeleri başta olmak üzere tüm halkımızdan özür dilemeye davet ediyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (2)

  1. söz sahibine aitdir köpek ile kurdu ayıramayanlar geçmişde bozkurtun pençesinden vatan hainlerinin aldığı acı darbeyi alınca süt dökmüş kedi gibi sıvışanlar gibi olsun inşallah sol fraksiyonların içinde apocuların olduğunu 70 li yıllardan beri biliyoruz ezan bayrak devlet vatan düşmanı hain düşüncede olanlara karşı cumhur ittifakı olarak tek bir ve beraber olunsun belediye başkanlık gömleği ağır gelen zihniyeti kınıyorum sadece ocak başkanına hakareti sonrası 1 ilçe başkanına cumhur ittifakı meclis üyelerine hakareti 2 oldu cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum

  2. Düne kadar sokak sokak adam dövmek için köşe bucak koşturan sayın aytekin kayanın bu davranışını yadırgamamak mümkün deyil siyaset bilgi deneyim kültür nezaket sabır işidir mhp nin borçalarını öduyoruz diye belediyeyı aglama duvarına çeviren aytekin kaya her belediye borçla devir alınıyor deyip kendisi bu konuda Özlem çerçioglu tarafından uyarılmış insandır mhp için sattılar deyip eleştiren başkan şimdilerde borç oduyoruz altında parsel parsel yer satmaktadır kendisine sabrı ve güveni olmayan bu abimiz aynı barbarlıkla ve üslupla bazı şeyleri halletmedin yollarını arasada zamanla bunun mümkün olmadıgını daha net şekilde anlıcanı umarız Kendisi nekadar şirin görünmeye çalışsada koşeye sıkıştıgında eski kimliyine bürünmesine şaşırmamak lazım?

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.