Başkanların Görüşmesi Gerçekleşti

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman’ı iş yerinde ziyaret etti. Millet İttifakı sebebi ile ortak hareket edecek olan İyi Parti ve Cumhuriyet Halk..

Başkanların Görüşmesi Gerçekleşti
Yayınlanma: Güncelleme: 332 views

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman’ı iş yerinde ziyaret etti. Millet İttifakı sebebi ile ortak hareket edecek olan İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin birlikteliği tabana kadar etki görmeye başladı.

İlçe Başkanlarının buluşmasında İttifak’ın çıkartacağı aday görüşmesinin yapıldığı düşünülürken, kısa süre içerisinde adayın kesin olarak açıklanması bekleniyor.

İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız değer verdiğimiz güzel insan Sayın Hasbi Akman’ı sahibi olduğu işyerinde ziyaret ederek birliğimizin devamı için görüş alışverişinde bulunduk. Gönüllerimiz bir, hedefimiz bir, inancımız bir, çok daha güçlüyüz. İnşallah başaracağız.” dedi.

Daha önceki haberimizde, gelen kaynaklara göre açıklanacak ismin Mustafa Ali Ayrancı olduğunu belirtmiştik. Bu ismin kesinleştiğini söylediğimiz haber sonrası bir çok farklı sesin çıktığı sosyal medyanın ne kadar etkili olacağı merak ediliyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.