Başkan Kale Acarlar’da Ev Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’nde ev gezileri gerçekleştirdi. MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in eşlik..

Başkan Kale Acarlar’da Ev Ziyaretleri Gerçekleştirdi
Yayınlanma: Güncelleme: 207 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’nde ev gezileri gerçekleştirdi. MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in eşlik ettiği ziyaretlerde önce Umre yolculuğuna gidecek olan mahallelilerle vedalaşan Kale, sonrasında ev ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Acarlar Mahallesi’nde vefat eden merhum Yılmaz Atar için yapılan mevlide katılan Başkan Kale, sırasıyla Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Kuzu ve Gürbüz Ailelerini ziyaret etti.

Buralarda yapılan projeleri ve yapmayı planladığı projeleri halkla paylaşan Başkan Kale, samimi ev sahipliği için her iki ev sahibine teşekkür etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.