Ağaç otomobilin üstüne devrildi

Aydın’ın Efeler İlçesinde öğlen saatlerinde bir anda başlayan yağmur rüzgarında etkisiyle bir ağacı park halindeki otomobilin üstüne devirdi. Aydın’da öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış ve rüzgar yaklaşık 30 dakika etkisini..

Ağaç otomobilin üstüne devrildi
Yayınlanma: Güncelleme: 154 views

Aydın’ın Efeler İlçesinde öğlen saatlerinde bir anda başlayan yağmur rüzgarında etkisiyle bir ağacı park halindeki otomobilin üstüne devirdi.

Ağaç otomobilin üstüne devrildi

Aydın’da öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış ve rüzgar yaklaşık 30 dakika etkisini sürdürdü. Yağışla birlikte rüzgarında etkisiyle Muğla Bulvarı, Yahya Kemal Caddesi, Eski Sanayi Kavşağı’nda devrilen ağaçlar araçlara zarar verdi. Kökünden çıkan bir ağaç ise park halindeki bir otomobilin üstüne devrildi. Devrilen ve dalları kırılan ağaçlar park halindeki otomobillere zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ise kısa sürede devrilen ve kırılan ağaçları keserek yolları temizledi.

Ağaç otomobilin üstüne devrildi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.