Ziraat Odası ve Denizbank Protokol İmzaladı

İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı ve Denizbank arasında çiftçiler için önem taşıyan bir işbirliği sağlandı. İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı ve Denizbank arasında gerçekleşen iş birliği sayesinde çiftçilere üretici kart ile 3..

Ziraat Odası ve Denizbank Protokol İmzaladı
Yayınlanma: Güncelleme: 237 views

İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı ve Denizbank arasında çiftçiler için önem taşıyan bir işbirliği sağlandı.

İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı ve Denizbank arasında gerçekleşen iş birliği sayesinde çiftçilere üretici kart ile 3 Ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor.

Üretici Kart ile 3 Ay vade 0 faiz ödeme imkanı içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 16 Eylül tarihinde İncirliova Ziraat Odasında Denizbank İncirliova şube müdürü Mustafa Özmen’in katılımı ile gerçekleşirken, tarıma verilen destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, ” Üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Tarım sektörünü en fazla destekleyen özel bir banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı ile imza attığımız anlaşma çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Üretici Kart ile 3 Ay vade 0 faiz ödeme imkanı kolaylığının çiftçilere sunulmuş bir avantaj olduğunu ifade eden İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, “Bu protokol sayesinde çiftçilerimiz cebinde parası olmasa bile üretici kart ile 3 Ay 0 faiz imkanından faydalanıp üyelik aidatlarını yatırmış olacaklar. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.