Yine biz bize kalacağız!…

Yine biz bize kalacağız!… Evden çıkarken kapı komşumuzu görüyoruz. Sokakta yan apartmandan çıkan komşumuzu, çarşıda başka bir dostumuzu, kahvede arkadaşımızı, işte meslektaşımızı ve nefes aldığımız hemen hemen her yerde bir..

Yine biz bize kalacağız!…
Yayınlanma: Güncelleme: 51 views

Yine biz bize kalacağız!…

Evden çıkarken kapı komşumuzu görüyoruz. Sokakta yan apartmandan çıkan komşumuzu, çarşıda başka bir dostumuzu, kahvede arkadaşımızı, işte meslektaşımızı ve nefes aldığımız hemen hemen her yerde bir dost ile mutlaka karşı karşıya geliyoruz. Aynı yerde yaşıyor, aynı havayı soluyor, kız alıp vererek akraba oluyoruz. Felaket oldu mu lokmamızın bir parçasını zorda kalana yolluyoruz. Acılar acımız, sevinçler sevincimiz oluyor. Hep birlikte yaşıyoruz. Herkesin birbirine mutlaka bir hakkı hukuku geçiyor.

Ancak bu saydıklarım genel ve yerel seçimler geldiğinde alt üst oluyor. Oğul babayı, komşu komşuyu, akraba akrabayı, arkadaş arkadaşı, dostlar birbirini kısacası herkes birbirini kırıyor incitiyor. Evet seçimin galibi biri olacak 2 kişinin bir anda kazanması mümkün değil. Konuşalım, yanlışları ve doğruları anlatalım ama birbirimizi dinleyerek anlayarak yapalım. Birkaç gün sonra seçim bitecek biri kazanacak diğeri kaybedecek. Sonrasında yine bizler yaşadığımız yerde birbirimiz ile kalacağız.

Komşumuzun cenazesine onlar gelmeyecek biz gideceğiz. Yakınımızın düğününe onlar gelmeyecek biz gideceğiz. Hasta olana onlar değil biz şifa olacağız. Kısacası yine biz bize kalacağız. Tartışmaları tadında ve yerinde yapalım birbirimizi kırmayalım.  Herkes birbirinin fikrine görüşüne saygı duysun. Dostluklar bozulmasın. Kalplerimiz kırılmasın. Her şeyden önce içinde rahatça yaşadığımız vatanımıza bir şey olmasın. Az daha sabırlı ve karşınızdakine saygılı olun.

Kalın sağlıcakla……

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.