Yeni Trafik Lambaları Memnun Etti

Aydın – İzmir Karayolu’nun geçtiği ilçeye kurulan yeni trafik lambaları vatandaşı memnun etti. Yıllardır sürekli belli kavşaklarda yaşanan kazalar sonucunda bir çok ailenin canı yanmıştı. Bu soruna sessiz kalmayarak Karayolları..

Yeni Trafik Lambaları Memnun Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 236 views

Aydın – İzmir Karayolu’nun geçtiği ilçeye kurulan yeni trafik lambaları vatandaşı memnun etti. Yıllardır sürekli belli kavşaklarda yaşanan kazalar sonucunda bir çok ailenin canı yanmıştı. Bu soruna sessiz kalmayarak Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın girişimleri sonuç verdi. Erbeyli Kavşağı ve Sanayi Sitesi Kavşağına getirilen yeni ışıklandırmalar, vatandaşları memnun etti.

Konu hakkında açıklamalar yapan Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “Erbeyli Kavşağı ve Sanayi Kavşağı vatandaşımızın korkulu rüyasıydı. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın devreye girmesiyle trafik lambalarına kavuştuk. Ak Parti olarak vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.