Yener, Seçim Sonrası İlk Açıklamasını Yaptı

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Ayhan Yener, sosyal medya hesabından seçim sonrası bir açıklama yaptı. Özellikle Acarlar Mahallesi’nin çok güvendiği bir isim olan Yener, mahallesinde beklenilen oyu..

Yener, Seçim Sonrası İlk Açıklamasını Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 540 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Ayhan Yener, sosyal medya hesabından seçim sonrası bir açıklama yaptı. Özellikle Acarlar Mahallesi’nin çok güvendiği bir isim olan Yener, mahallesinde beklenilen oyu alamayarak büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Yener sosyal medya hesabından, ” Yerel seçim sonuçlarının memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bana oy verenlerin canından bir parça verdiğine inanıyor ve bu oyların gönül oyları olduğunu biliyorum. Seçilenlere başarılar diliyor, bu süreçte yanımızda yer alan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında üstünde hakkım olanlara ben hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkınızı helal etmesini diliyorum.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.