Yener, Palamut ve Akçeşme’yi Ziyaret Etti

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, 31 Mart seçimleri için devam ettiği kahvehane ziyaretlerinde Akçeşme ve Palamut Mahallelerini ziyaret etti. Acarlar’dan katılan yoğun bir kalabalıkla mahalle ziyaretlerine giden Yener,..

Yener, Palamut ve Akçeşme’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 178 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, 31 Mart seçimleri için devam ettiği kahvehane ziyaretlerinde Akçeşme ve Palamut Mahallelerini ziyaret etti. Acarlar’dan katılan yoğun bir kalabalıkla mahalle ziyaretlerine giden Yener, buralarda projelerini anlattı. İnsanlara dostça ve sevgi ile hizmet edeceklerinin altını çizen Yener, satmayacağız, sattırmayacağız sloganını yineledi.

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener konuşmasında “Saygı değer İncirliova’lı hemşerilerim hepiniz toplantımıza hoşgeldiniz. İncirliova’daki ittifak kavgalarından farklı seçenecek sunmak için huzurunuza çıktık. Bu göreve talip olduk.

Kardeşlik türküleri söyleyerek çıktığımız bu yola sizlerinde destekleriyle devam etmek istiyoruz. Gelin bir olalım, birlik olalım. İncirliova’yı hep birlikte yönetelim. İstediklerinizi yapmak için mücadele verelim. Severek, insanlara yukarıdan bakmayan, ulaşma zorluğu çekmediğiniz Başkanı sizin hizmetinize sunalım. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.