Yener, Dereağzı ve Şirindere’yi Ziyaret Etti

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve Meclis Üyesi Adayları, Dereağzı ve Şirindere Mahalle’lerini ziyaret etti. Buralardan destek isteyen Yener, mahalleler için planladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı. İlgi ile karşılanan..

Yener, Dereağzı ve Şirindere’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 115 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve Meclis Üyesi Adayları, Dereağzı ve Şirindere Mahalle’lerini ziyaret etti. Buralardan destek isteyen Yener, mahalleler için planladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı. İlgi ile karşılanan DSP Belediye Başkanı Ayhan Yener’i vatandaş toplantı sonuna dek dinledi.

Dereağzı ziyaretinde hazır bulunan Mahalle Muhtarı Celal Menderes yaptığı açıklamada “Dereağzı Mahallesi adına DSP Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener’e ve Meclis üyelerine hoşgeldiniz diyorum. Ayhan Yener abimize başarılar diliyorum. Dereağzı Mahallemizle kendisine desteklerimizi iletiyorum. Acaba Ayhan Yener abimize oy kullanacağımızı da eklediniz mi?” diyerek mahalle adına tam destek sözü verdi.

Yener yaptığı açıklamada “Sevgili muhtarım, Dereağzı’nın güzel insanları hepinize iyi akşamlar diyorum. Elinize, ayağınıza sağlık hoşgeldiniz. Öncelikle aranızdan biri, Zirai ilaç ticareti yaptığım dönemden buralarda ayak izim vardı. İçinizden birini seçeceksiniz, bu konudan emin olun.

Rüzgar bizden yana, ülkede dönen oyunları ilçemizde bozmaya başlamak için DSP’ye oy verecek misiniz? Yaklaşık 9 bin oy üstü alan arkadaşım seçimi kazanır. Acarlar Mahallemizde 6 bin oy beton gibi duruyor. Biz bu coşku ve kardeşlikle bu yoldayız. Sizinde desteğinizle bu seçimi alacağız.

Halkın oyuyla gelip, halkını unutanlardan hesabını soracağız. Soruyorum size oy istemek dışında kaç kere Belediye Başkanı buraya geldi. Bir çok yere de aynı şeyi yaptı.

Bundan 14 ay önce kendisini ziyaret ettim. 2 saat kadar sohbet ettik. Konuşmanın sonunda şunu söyledim. Kasabamda başına koyduğunuz çocukların, halkta bir karşılığı yok. Senin gelip, çay, kahve içmen gerek dedim. Çünkü yol yaptığın kadar, vatabdaşın gönlüne giden yolu da yapmalısın. Yoksa o yaptığın kapalı pazar yerini göremiyorlar.

Verdiğin sözleri tutmayı, sata sata mal bırakmayacaksın. Kalene çekilip, halkı görmeyeceksin. Sonrada halkından oy isteyeceksin. Hadi oradan. Konuşulacak çok şey var ancak anlatsam sabahı bulur. Biz kısaca şunu diyelim satmayacağız, sattırmayacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.