Yener, Ankara’ya Gidiyor!

Yaklaşık bir ay önce İncirliova Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran Acarlar Eski Belediye Başkanı Ayhan Yener, bu gece itibariyle Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı. Demokratik Sol Parti..

Yener, Ankara’ya Gidiyor!
Yayınlanma: Güncelleme: 269 views

Yaklaşık bir ay önce İncirliova Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran Acarlar Eski Belediye Başkanı Ayhan Yener, bu gece itibariyle Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı. Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Bülent Cünlü’nün eşlik ettiği Yener haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Daha önce DSP’den İncirliova Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yaptığını duyurduğumuz Yener’in bu hareketi, vatandaşa “Adaylık konusu netleşiyor mu?” sorusunu sorduruyor.

Daha önce farklı partilerle görüşen ve son olarak DSP ile görüştüğünü duyuran Eski Başkan Yener, DSP Aydın İl Başkanı Bülent Cünlü ile birlikte Ankara’ya giderek, adaylık başvurusunu netleştirerek dönmesi bekleniyor.

DSP’nin İncirliova’da Ayhan Yener dışında bir aday adayı daha bulunuyordu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.