Vekile Yapılan Saygısızlığa Sessiz Kalmadılar

Geçen hafta sonu İncirliova’da yapılan 34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali’nde Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a yapılanlara sessiz kalmayan İncirliova Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, bugün gerçekleştirilmesi planlanan toplantıya katılmadı. Çoğunluğun..

Vekile Yapılan Saygısızlığa Sessiz Kalmadılar
Yayınlanma: Güncelleme: 309 views

Geçen hafta sonu İncirliova’da yapılan 34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali’nde Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a yapılanlara sessiz kalmayan İncirliova Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, bugün gerçekleştirilmesi planlanan toplantıya katılmadı. Çoğunluğun sağlanamaması sonucu ileri bir tarihe ertelenen Meclis Toplantısı, yarın saat: 10.00’da yapılacak.

Davetli olarak festivale katılan Milletvekili Metin Yavuz’a ve teşkilatlara saygısızlık yapıldığını savunan Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyeleri, tepki göstermek amacıyla toplantıya katılmadı.

İncirliova Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri toplu bir açıklama yaparken, “İncirliova Belediyesi, Millet İttifakı’nın belediye başkanı tarafından yönetilmektedir. Buna rağmen Millet İttifakı’ndan tek bir milletvekili deve güreşlerine katılmamıştır. Cumhur İttifakı ise tam kadro deve güreşi festivaline katılım sağlamıştır. Protokol kuralları hiçe sayılırken, Cumhur İttifakı yıpratılmaya çalışılmıştır.

Sayın vekimize, meclis üyelerimize ve ilçe teşkilatlarımıza yapılan bu saygısızlığı görmezden gelemeyiz. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı özür dilemeye davet ediyoruz.” dediler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.