Vatandaşlar Yollarının Açılması İçin İmza Topladı!

3 yıl önce kapatılan Karabağ Caddesi’ne giriş yolunun tekrar açılması için Hürriyet, İkizdere ve Karabağ Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar muhtarlar vasıtasıyla imza topladı. Muhtarların girişleriyle gerçekleşen imza kampanyası, İncirliova Kaymakamlığı’na..

Vatandaşlar Yollarının Açılması İçin İmza Topladı!
Yayınlanma: Güncelleme: 428 views

3 yıl önce kapatılan Karabağ Caddesi’ne giriş yolunun tekrar açılması için Hürriyet, İkizdere ve Karabağ Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar muhtarlar vasıtasıyla imza topladı. Muhtarların girişleriyle gerçekleşen imza kampanyası, İncirliova Kaymakamlığı’na dilekçe verilerek tamamlandı. Şimdi sonucu merakla bekleyen muhtarlar ve mahalle sakinleri yollarının en kısa sürede açılmasını istiyor.

İncirliova Kaymakamlığı’na yapılan başvuru esnasında Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer, İkizdere Mahallesi Muhtarı Şahin Erol ve Karabağ Mahallesi Muhtarı Durmuş Yelmen hazır bulunurken, kendilerine İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı’da eşlik etti.

Yetkililerden İzmir-Aydın Karayolu’ndan Hürriyet, İkizdere ve Karabağ mahallerine ulaşımı sağlayan yolu açmalarını isteyen İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, “3 mahallemizde yaşayan insanlarımız memur olsaydı bu yolun kapalı olması çok büyük bir sıkıntı yaratmazdı. Ancak çiftçilerimizin ağırlıklı olarak yaşadıkları mahalleler buralar. Çiftçilerin buradan gerektiğinde tarım ekipmanlarıyla geçmesi gerekiyor. Bu trafiğinde rahatlamasına sebep oluyordu. Şu anda ise merkezdeki kavşaktan dönmek zorunda kalan çiftçilerimizden dolayıda trafikte bazen aksaklıklar yaşanıyor. Kavşağında çok dar olmasından dolayı ekipmanlarla büyük sıkıntılar oluşuyor. Bir kaza yaşanmasında yolun açılmasını talep ediyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.