Vali Köşger, Başkan Kaya’yı Ziyaret Etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarete İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı..

Vali Köşger, Başkan Kaya’yı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 375 views

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarete İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve meclis üyeleri eşlik etti.

“İncirliova’ya sözümüz var”

Aydın Valisi Köşger’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Kaya, teşekkür etti. Hayırlı olsun ziyaretinin yanında Vali Köşger’in gündeminde “jeotermal” vardı. Ağırlıkla bu konu hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyet, Vali Köşger’den İncirliova’nın jeotermal ile ısıtılması konusunda her türlü desteğe açık olduklarının sözünü aldı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Buharkent’ten, Didim’e kadar tüm Aydın jeotermalle ısıtılabilecek kapasitede” açıklamasında bulunurken konuşmasına, “İncirliova Belediyesine şebeke yapmaları karşılığında sıcak su verme sözümüz var. Jeotermal Sahası’ndan sıcak su çıkması şartıyla bunu sağlayabiliriz. Sıcak su çıkacak gibi görünüyor, göstergeler bu yönde.” dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, belediye meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri, Valiliğin desteğinden memnun olacaklarını dile getirdiler.

“Sadece elektrik alanında kullanıyoruz.”

Vali Köşger, “Jeotermal bir milli servettir. İki mavi akıma bedel bir enerji yer altında bekliyor ancak biz sadece elektrik kısmından yararlanıyoruz. Seracılık, kent ısıtılması gibi alanlarda da kullanılması lazım.” dedi.

Vali Köşger, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu için Büyükşehir’i işaret etti

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisinden 4 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu için destek isteyen Başkan Kaya’ya, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne gitmesini belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.