TÜRKAV, Başkan Kale’yi Ziyaret Etti

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesinin yetkilileri İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi ziyaret etti. TÜRKAV’ın kapsadığı konular hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda Vakıf Başkanı Ahmet Alkanat,..

TÜRKAV, Başkan Kale’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 282 views

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesinin yetkilileri İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi ziyaret etti. TÜRKAV’ın kapsadığı konular hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda Vakıf Başkanı Ahmet Alkanat, Kale’ye rozet taktı.

Ziyarete TÜRKAV Aydın Şube Başkanı Ahmet Alkanat ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Kale ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ” Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şube Başkanı Sayın Ahmet Alkanat; Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ünlü, Mehmet Ünver, Gülşah Şükran Kale, Fatma Tetik ve Ebubekir Küçük’ün yapmış olduğu ziyaret ile şahsıma takdim ettikleri TÜRKAV Rozetinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.