TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu

Üretildiği günden beri gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan TOGG bu kez İncirliovalı vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Meydanı ve Acarlar’da tanıtılan TOGG vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. AK Parti İncirliova..

TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu
Yayınlanma: Güncelleme: 664 views

Üretildiği günden beri gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan TOGG bu kez İncirliovalı vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Meydanı ve Acarlar’da tanıtılan TOGG vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu

AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığının talebi üzerine ilçeye getirilen TOGG önce ilçe merkezi Cumhuriyet meydanına getirildi. Burada TOGG’un geldiğini duyan vatandaşlar meydana akın etti. Otomobili görmek için adeta yarışan vatandaşlar cep telefonları ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. TOGG daha sonra caddelerden geçerek Acarlar mahallesine getirildi.

TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu

Mahalleye gelen otomobili vatandaşlar meşalelerle alkışlarla karşıladı. Otomobili görmek için yarışan vatandaşlar adeta izdihama neden oldu. Vatandaşlar Milli otomobil TOGG ile tanışmanın mutluluğunu yaşarken o anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu

VATANDAŞLAR TOGG İLE HASRET GİDERDİ

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ise, “TOGG otomobilimiz 2 hafta önce Aydın’ın bazı ilçelerine gelerek vatandaşlara sunulmuştu. Başka ile gitmesi nedeniyle batı tarafındaki ilçelere getirilemedi. Bizde milli otomobilimize hasret kalan vatandaşların yoğun isteğini kıramadık. Yaptığımız diyaloglarla TOGG İncirliova’ya gelmesini vatandaşlarla buluşmasını sağladık. Otomobili gören koştu. Adeta vatandaşlar otomobille hasret giderdiler. Halkımızın TOGG hasretini gidererek mutlu edebilmek bizlerine mutlu etti.

TOGG’u İncirliova’da gören meydana koştu

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.