Temel; “1 Nisan’da Getirmezsem Namerdim.”

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, İncirliova’da seçim dönemlerinin uğrak noktası olan Belediye binası önünde halka seslendi. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Külliye Camii önünde vatandaşla buluşan Temel, toplantı sonrası konvoyla birlikte..

Temel; “1 Nisan’da Getirmezsem Namerdim.”
Yayınlanma: Güncelleme: 775 views

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, İncirliova’da seçim dönemlerinin uğrak noktası olan Belediye binası önünde halka seslendi. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Külliye Camii önünde vatandaşla buluşan Temel, toplantı sonrası konvoyla birlikte Belediye binası önünden geçti. Bu esnada, İncirliova’lı halkın arasından geçerken bir konuşma yapan Temel, “Değerli İncirliova’lılar, 1 Nisan’da seçildiğimde Sibel Can, Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy’u getirmezsem namerdim.

Beyefendi bu binayı, ellerimle, tırnaklarımla yaptım. Bunu yıkacakmış, yenisini yapamacakmış, hiçbirini yıktırmayacağım, sattırmayacağım. Hesabını soracağım. Bu böyle bilinsin.

Hiçbir kimse bizim başarımıza engel olamayacak, hırsızlara yer yok. Hepinizden Allah razı olsun. Hayırlı akşamlar. İncirliova’yı hayırlı olan kazansın.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.