Tanrıkulu,”Yerel esnafına sahip çık”

Tüm dünyada hızla yayılmaya ve can almaya devam eden koronavirüs salgınından İncirliova’da esnaflar da olumsuz etkilendi. İşleri düşen esnaflara, MHP İncirliova İlçe Teşkilatı’ndan destek geldi. İlçe Başkanı ve İncirliova Belediye..

Tanrıkulu,”Yerel esnafına sahip çık”
Yayınlanma: Güncelleme: 273 views

Tüm dünyada hızla yayılmaya ve can almaya devam eden koronavirüs salgınından İncirliova’da esnaflar da olumsuz etkilendi. İşleri düşen esnaflara, MHP İncirliova İlçe Teşkilatı’ndan destek geldi. İlçe Başkanı ve İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Polat Tanrıkulu, vatandaşları yerel esnaflardan alışveriş yapmaya davet etti.
Esnaflara sahip çıkmaları gerektiğini belirten Tanrıkulu, “Koronavirüs salgını sebebi ile zor günler yaşayan esnafımızı bir nebze olsun rahatlatmak için alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım” ifadelerini kullandı. “İncirliova hepimizin” diyen Tanrıkulu, zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde geride bırakacaklarının altını çizdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.